Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس صنعت برق گفت: بخش صنعت و کشاورزی به دلیل داشتن تجهیزات فرسوده به مصرف‌کنندگان عمده برق در کشور تبدیل شده‌اند.

«سیروس حیدری نژاد» در گفت‌وگو با ایران اکونومیست افزود: بسیاری از تجهیزات صنعتی کشور به‌روز نشده و همچنان از فنّاوری‌های قدیمی استفاده می‌کنند؛ همین امر سبب شده این صنعت برق بیشتری را برای تولید محصولات استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین بسیاری از چاه‌های کشاورزی از پمپ‌های قدیمی استفاده می‌کنند و این موضوع هم به بیشتر شدن مصرف برق توسط بخش کشاورزی دامن زده است.

این کارشناس صنعت نیروگاهی کشور گفت: علاوه بر این بخش‌های صنعت و کشاورزی همواره از حمایت‌های خیلی خوب دولتی برخوردار بوده، به‌گونه‌ای که این حمایت‌ها منجر به برخورداری آنها از برق تقریباً رایگان شده است.

حیدری نژاد ادامه داد: این حمایت‌های خیلی خوب سبب شده بخش صنعت و کشاورزی تبدیل به عمده‌ترین مصرف‌کنندگان برق در کشور شوند.

وی بیان کرد: اکنون و باتوجه‌به شرایط تأمین برق نیاز است، تعرفه‌های برق برای این دو بخش به‌طور جدی اصلاح شود تا آنها ترغیب به اصلاح شده و از تجهیزاتی برخوردار شوند که برق کمتری را نیاز داشته باشد.

این کارشناس صنعت برق گفت: صنایع بزرگ کشور همچنان وابسته به برق ارزان شبکه سراسری هستند و هیچ برنامه‌ای برای قطع این وابستگی تاکنون تدوین نشده بود.

حیدری نژاد ادامه داد: در دولت سیزدهم این عزم جدی ایجاد شده تا صنایع برای تأمین برق موردنیاز خود اقدام به احداث نیروگاه کنند که تداوم این روند می‌تواند بهبود کلی در وضعیت تأمین برق شبکه سراسری ایجاد کند.

وی اضافه کرد: اکنون مردم سهم خود را در استفاده از تجهیزات کم‌مصرف و استفاده از لامپ‌های کم‌مصرف کم‌کم به انجام می‌رسانند و تلاش بیشتری دارند تا الگوی مصرف را به‌خوبی رعایت کنند.

این کارشناس صنعت برق خاطرنشان کرد: بخش صنعت و کشاورزی نیز باید توجه بیشتری به رعایت الگوی مصرف داشته باشند و در این میان اصلاح تعرفه این دو بخش کمک بیشتری به رعایت الگوی مصرف خواهد کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت صنعت معدن و تجارت ، انرژی برق ، مصرف بهینه برق

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت انرژی برق مصرف بهینه برق صنعت و کشاورزی کارشناس صنعت صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: پرونده هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات وارداتی معطله در بندر و گمرک شهید رجایی بندرعباس بزودی تعیین تکلیف می‌شود.

مجتبی قهرمانی در نشست خبری افزود: این ماشین آلات راهسازی به ارزش حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان از حدود یکسال پیش تاکنون بلاتکلیف مانده است که زمینه برگزاری مزایده برای فروش آنان در چند روز آینده اجرایی می‌شود.

وی گفت: این ماشین آلات را بخش خصوصی وارد کرده، اما برای ترخیص آن اقدام به موقع صورت نگرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ایی رئیس قوه قضاییه سیزدهم اردیبهشت به هرمزگان سفر کرد و پس از بازدید از این ماشین آلات وارداتی به رئیس کل دادگستری هرمزگان برای تعیین تکلیف آنها تفویض اختیار کرد.

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان در جمع خبرنگاران گفت: بهره گیری از این تفویض اختیار، ترخیص و تعیین تکلیف کالا‌های معطله را سرعت می‌دهد و هماهنگی‌ها و استعلام‌هایی که برای ترخیص سریع کالا‌های وارداتی و یا صادراتی نیاز است از این پس با دستور قضایی در استان امکان پذیر است.

خبرنگاران شرکت کننده در این نشست از نمایشگاه دستاورد‌های دادگستری هرمزگان هم بازدید کردند.

در ۲۶ غرفه این نمایشگاه اداره‌ها و سازمان‌های وابسته به دستگاه قضا آخرین دستاورد‌های خود را در محل دادگستری هرمزگان در بندرعباس به نمایش گذاشته اند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی