Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، صابر پرنیان در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: پیش از این حتی ماشین‌آلات ۴۰ ساله که فرسوده شده بود، در صنعت آذربایجان شرقی به کار گیری شده و در برخی کارخانجات این تجهیزات وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه آذربایجان‌شرقی به لحاظ وجود شرکت های دانش بنیان رتبه ششم کشور را در اختیار دارد، گفت: ۲۰۸ شرکت دانش بنیان در این استان فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۱۸۰ شرکت تولیدی هستند و برنامه ریزی کردیم تا بستر تجاری سازی این شرکت ها در یک شهرک مستقل ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: ۳۰ شرکت صادراتی مهم در آذربایجان شرقی فعالیت می کنند و ۶ صادر کننده ممتاز کشوری در استان داریم؛ از طرفی به لحاظ صادرات گمرکی رتبه ششم کشور مربوط به آذربایجان شرقی است.

وی همچنین با اشاره به اینکه ۳۷۵ واحد صنعتی تعطیل در آذربایجان شرقی وجود دارد، اعلام کرد: عمده مشکل این واحدهای صنعتی نداشتن نقدینگی است، اما در مقابل ۲۰۰ واحد صنعتی در استان طرح توسعه دارند و یکهزار و ۵۰۰ طرح نیمه تمام نیز داریم.

پرنیان همچنین عمده مشکلات زیرساختی توسعه در آذربایجان شرقی را کمبود برق دانست و افزود: یک هزار مگاوات در آذربایجان شرقی کمبود برق داریم چون در گذشته در خصوص پست های برق سرمایه گذاری در استان کم انجام شده است.

وی همچنین با اشاره به مطالبه مردم آذربایجان در خصوص استقلال مس آذربایجان گفت: اکنون سالانه ۲۴ هزار میلیارد تومان کنسانتره مس به خارج از استان منتقل می شود.

پرنیان ادامه داد: صنعت مس چهار تا پنج هزار میلیارد تومان برای آذربایجان شرقی می‌تواند ارزش افزوده داشته باشد، ظرفیت‌های موجود در منطقه را در مسیر ایجاد تحول پایدار بالفعل خواهیم بود و تکمیل طرح‌های صنعتی نیمه تمام، ایجاد شهرک تخصصی پایین‌دستی صنایع مس و ساماندهی حقوق دولتی از مهم‌ترین برنامه‌های اولویت‌دار صمت استان در شهرستان ورزقان است.

وی همچنین با اشاره به جایگاه آذربایجان‌شرقی به لحاظ تعداد واحدهای صنعتی و میزان سرمایه‌گذاری در استان گفت: اکنون آذربایجان شرقی به لحاظ تعداد واحدهای صنعتی در جایگاه چهارم قرار دارد که تلاش می کنیم آن را به رتبه سوم ارتقا دهیم و در حوزه سرمایه‌گذاری در بخش صنعت، معدن و تجارت رتبه دوازدهم را داریم که این رتبه نیز قابلیت افزایش سه تا چهار پله ای را دارد.

وی با انتقاد از عملکرد بانک‌های آذربایجان شرقی به لحاظ سخت‌گیری  در ارایه تسهیلات گفت: پارسال  ۲.۴ درصد تسهیلات کشوری به آذربایجان شرقی اختصاص‌یافت که از لحاظ سرانه‌ جمعیتی و تعداد واحدهای صنعتی بیش‌از ۵۰ درصد حق واحدهای صنعتی استان ادا نشده‌ است. 

برچسب‌ها آذربایجان شرقی نشست خبری صمت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی نشست خبری صمت آذربایجان شرقی نشست خبری صمت آذربایجان شرقی به لحاظ آذربایجان شرقی واحدهای صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۵۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم