Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-08@04:10:13 GMT

الو باتری در خصوص باتری های فرسوده می گوید

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۲۴۷۲۴

الو باتری در خصوص باتری های فرسوده می گوید

طبق قوانین بازیافت، قیمت باتری ماشین که دیگر قابل استفاده نست، نباید با دیگر ضایعات خانگی در یک جا قرار بگیرد، زیرا باتری برای محیط زیست به شدت مضر است و دفع آن تهدیدی برای سلامتی انسان محسوب می‌شود. اما چه بر سر باتری بازیافت شده می‌آید و در کجا استفاده می‌شود؟ برای پاسخ به این سوال تا انتهای این مقاله از الوباتری با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
منظور از باتری فرسوده چیست؟
باتری خودرو یک ذخیره کننده انرژی است و وظیفه آن تأمین انرژی مورد نیاز سیستم‌های برقی خودرو می‌باشد. اگر باتری خراب شود، برخی از فعالیت‌های خودرو از جمله استارت زدن، نوردهی چراغ‌ها، شیشه بالابر و سایر فعالیت‌های برقی با مشکل روبه رو می‌شوند. همه باتری‌های خودرو پس از مدتی طول عمر آن‌ها به پایان رسیده و توان تولید انرژی برای خودرو را از دست داده که در این حالت به آن‌ها باتری فرسوده گفته می‌شود. باتری فرسوده یا کهنه دیگر قابل استفاده نیست و نیاز است که آن را با باتری جدید جایگزین کنید.قیمت باتری پراید
درون باتری‌های خودرو مقدار زیادی اسید باتری 60 آمپر  و سرب وجود دارد که برای محیط زیست و به خصوص انسان‌ها بسیار خطرناک است. به همین دلیل به هیچ عنوان باتری کهنه ماشین را در محیط زیست رها نکنید. باتری فرسوده معمولاً به عنوان یک پسماند سمی محسوب شده و وزن آن بر حسب مقدار سرب، اسید و آب داخل آن حساب می‌شود. آیا باتری کهنه و قدیمی خودرو امکان بازیافت دارد؟
همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، باتری کهنه و قدیمی قابلیت بازیافت دارد و بازیافت آن بسیار ارزشمند است. از آنجایی که دفع و بازیافت باتری کهنه خودور، قوانین و مقررات خود را دارند، به هیچ عنوان آن‌ها را در محیط زیست رها نکنید و بهتر است باتری فرسوده ماشین را برای بازیافت تحویل نمایید.خرابی باتری خودرو
بازیافت باتری‌های قدیمی باعث کاهش ضایعات شده و از آنجایی که تا 99 درصد باتری‌های سرب اسیدی قابل بازیافت هستند، نیاز به استفاده از مواد اولیه و اجزای جدید را نیز کاهش می‌دهد. به جای نگه داشتن باتری قدیمی خود، مطمئن شوید که با واگذاری آن به شرکت ارائه دهنده باتری جدید در هنگام خرید، باتری کهنه شما بازیافت می شود. خرده فروشان قطعات خودرو معمولاً هنگام خرید باتری نو، اعتباری برای باتری کهنه شما ارائه می‌دهند.  

نحوه بازیافت باتری فرسوده خودرو
برای شروع فرآیند بازیافت، باتری‌های کهنه و فرسوده از مکان‌های تخلیه جمع آوری شده و به مراکز بازیافت منتقل می‌شوند. در آنجا سرب از پلی پروپیلن (نوعی پلاستیک) جدا می‌شود و به داخل کوره رفته تا ذوب شود. سپس از سرب برای تولید باتری‌های جدید استفاده می‌شود. پلی پروپیلن شسته شده و همچنین بازیافت می‌شود. در نهایت، اسید درمان و خنثی می‌شود.
باتری‌های جدید خودرو معمولاً با 80 درصد مواد بازیافتی ساخته می‌شوند و این موضوع به حفظ محیط زیست کمک ویژه‌ای خواهد کرد.
شما می‌توانید به چند روش باتری کهنه را برای بازیافت تحویل دهید:
1- تحویل به شرکت جمع کننده ضایعات
برخی شرکت‌ها ضایعات را جمع کرده و مواد بازیافتی را به کارخانه‌های بازیافت تحویل می‌دهند. از آنجایی که بازیافت باتری کاری خطرناک است، شرکت‌های خاصی این کار را انجام می‌دهند.
2- تحویل باتری شرکت ارائه دهنده باتری جدید
اگر باتری خودروی شما از کار افتاده است، می‌توانید با تعویض باتری فرسوده با باتری جدید، از شرکت فروش باتری، تخفیف دریافت نمایید.
3- ارائه باتری به مرکز بازیافت سرب
باتری خودرو یک زباله خطرناک است و وجود آن در محیط زیست، هم برای محیط زیست و هم برای انسان بسیار خطرناک است. شما می‌توانید باتری را به مراکز بازیافت سرب تحویل داده و در ازای آن هزینه دریافت نمایید. البته این روش کمی هزینه بر و سخت‌تر است و ترجیح بر این است که باتری را به مراکز ارائه باتری جدید تحویل دهید. ارزش باطری فرسوده و قدیمی برای کارخانه های باطری سازی
باتری فرسوده ماشین حدود 15 تا 18 کیلوگرم وزن دارد که از این میزان، 3 تا 4 لیتر آن اسید باتری است و بقیه پلاستیک و بدنه باتری می‌باشد. بقیه میزان وزن باتری سرب موجود در باتری است که ارزش زیادی برای کارخانه باتری سازی دارد.
از آنجایی که سرب یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین فلزها در دنیاست، در صنعت خودروسازی نیز به وفور از آن استفاده می‌شود. حدود 40 درصد سرب استفاده شده در باتری‌های خودرو، از بازیافت باتری فرسوده ماشین یا به اصطلاح باتری داغی تأمین می‌شود. این عدد، عدد بسیار قابل توجهی است. بقیه میزان سرب باتری‌ها از معادن سرب گرفته می‌شود. به همین دلیل کارخانه‌های خودروسازی ترجیح می‌دهند باتری فرسوده خودروی شما را دریافت کرده و تخفیف ویژه‌ای برای خرید باتری جدید به شما بدهند. با این کار باتری فرسوده نیز مجدداً به چرخه تولید بازخواهد گشت.  
قیمت باطری فرسوده به چه عواملی بستگی دارد؟
قیمت باتری کهنه ماشین به قیمت سرب جهانی بستگی دارد. از آنجایی که قیمت سرب مانند سایر فلزات مدام در حال تغییر است، قیمت باتری کهنه نیز مدام تغییر کرده و با افزایش قیمت سرب، قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت. این قیمت‌ها جهانی بوده و به بازار داخلی مربوط نمی‌شود. گاهی در یک روز قیمت سرب به شدت افزایش یافته که در این صورت قیمت باتری کهنه و باتری جدید نیز افزایش می‌یابد. البته اگر قیمت سرب کاهش یابد نیز بر قیمت باتری کهنه و نو تأثیر می‌گذارد. اگر می‌خواهید قیمت حدودی باتری کهنه خودروی خود را بدانید، بهتر است به قیمت روز سرب نگاهی بیندازید.
 
باتری‌های کهنه را می‌توانید با خیال راحت با 3 روش گفته شده در بالا با باتری جدید تعویض نمایید. در حالی که اینها اغلب روش‌های سریع و آسانی هستند، اما بهترین راه، تعویض باتری با شرکت‌های فروش باتری است. از آنجایی که باتری به دلیل سرب موجود در آن ارزشمند است، شرکت‌ها آن را با باتری جدید تعویض می‌کنند.
حال که در مورد بازیافت باتری و ارزش باتری فرسوده خود اطلاعات کافی دریافت کردید، زمان آن رسیده است که باتری فرسوده خود را با یک باتری ایمن و جدید تعویض کنید. شما می‌توانید به راحتی باتری کهنه خود را به طور رایگان با باتری جدید توسط الوباتری تعویض نمایید. تیم حرفه‌ای ما در الوباتری به شما کمک کرده که باتری فرسوده و قدیمی خود را از خودرو خارج کرده و آن را با یک باتری جدید جایگزین کنید.
خرید باتری نو از طریق الوباتری و تعویض باتری کهنه، یک فرصت عالی برای افراد، تعمیرکاران و کاربران است که علاوه بر دریافت تخفیف ویژه، نصب رایگان را نیز دریافت نمایند.
ما در الوباتری، باتری فرسوده و کهنه شما را با قیمت روز خریداری کرده و در صورتی که تمایل داشته باشید، آن را با باتری جدید تعویض می‌کنیم. حمل، نصب و تست باتری به صورت رایگان انجام شده و هزینه اضافی پرداخت نخواهید کرد. کارشناسان ما در الوباتری آماده ارائه خدمات در زمینه تعویض باتری فرسوده ماشین و نیز راهنمایی برای انتخاب بهترین باتری برای خودروی شما هستند، برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.  
فروش اینترنتی باطری خودرو
در فروشگاه اینترنتی الوباتری می‌توانید انواع باتری‌ ماشین از برندهای مختلف را با گارانتی معتبر تهیه کنید. بسیاری از این باطری‌ها با گارانتی شرکتی بیشتر از یک ساله ارائه می‌شوند که با خرید آنها تا مدت زیادی نگران بروز مشکل برق در ماشین خود نخواهید بود.
برندهای باطری ماشین که همین حالا می‌توانید محصولات آنها را  از الوباتری خریداری کنید شامل برندهای زیر می‌شود:
-          باتری یوشو
-          باتری اوربیتال
-          باتری هندل
-          باتری کارپیل
-          باتری تینو
-          باتری واریان
-           
مجموعه الو باتری  علاوه بر فروش اینترنتی انواع باتری های خودرو امکان تعویض باتری ماشین در محل مشتری بصورت رایگان را دارا می باشد- باتری پراید ، باتری پژو ، باتری   و... قابل تعویض و فروش می باشد. ارسال محصول به محل مشتری
تمام لطف خرید آنلاین به دریافت آن در محل است. باتری خودرو وزن نسبتا سنگینی دارد که باعث می‌شود هزینه ارسال و حمل‌ونقل آن بیشتر از بسیاری از وسایل دیگر باشد. برای همین خرید آنلاین آن می‌تواند هزینه‌های غیرمنتظره‌ای را به شما تحمیل کند.
با خرید باتری مناسب ماشین خود از الوباتری، محصول را در منزل یا محل کار خود بدون هزینه ارسال دریافت می‌کنید. در نتیجه دیگر دلیلی برای نگرانی از هزینه ارسال بالا به خاطر وزن سنگین باتری وجود ندارد. اما این پایان کار نیست و الوباتری تا زمانی که نتیجه رضایت‌بخش خرید خود را مشاهده کنید با شما خواهد بود.

تعویض رایگان باتری خودرو در محل مشتری
تعویض باطری ماشین کار راحتی نیست و ریزه‌کاری‌ها و جزئیات خاصی دارد. احتمالا تا به حال با این مشکلات مواجه شده‌اید و می‌دانید که استفاده از تجربه تعمیرکاران متخصص تا چه حد می‌تواند فرایند کار را ساده کرده و مانع بروز مشکلات ثانوی احتمالی شود. خوشبختانه با خرید از الوباتری دیگر نیازی به جستجو به دنبال تعمیرکار مجرب و نگرانی‌های مرتبط با آن وجود ندارد.
الوباتری با پشتیبانی شبکه گسترده‌ای از نمایندگی‌های ارائه خدمات باتری و برق خودرو در کشور، هر جا که باشید باتری را همراه با خدمات رایگان تعویض باتری ماشین به شما تحویل می‌دهد. تکنسین‌های مجرب الوباتری با آشنایی کامل با سیستم برق و باتری خودروهای سواری در سریع‌ترین زمان و به بهترین شکل ممکن باتری ماشین را تعویض می‌کنند.
 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: قیمت باتری ماشین باتری خودرو باتری های خودرو بازیافت باتری باتری جدید باتری کهنه باتری ماشین تعویض باتری باتری خودرو خرید باتری جدید تعویض محیط زیست قیمت سرب باتری ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۴۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: تعطیلی و یا نیمه‌فعال بودن واحدهای صنعتی یکی از چالش‌های حوزه تولید و اشتغال لرستان محسوب می‌شود، موضوعی که موجب شده بسیاری از فرصت‌های شغلی در این استان از دست برود.

در لرستان واحدهای صنعتی بسیاری وجود دارد که روزگاری در نوع خود از بهترین واحدهای اقتصادی در کشور محسوب می‌شدند، اما طی سال‌های گذشته و اخیر به دلیل برخی مسائل و مشکلات این واحدها دیگر آن پویایی گذشته را ندارند و به طور عمده رو به تعطیلی رفته‌اند.

«پارسیلون» خرم‌آباد که همواره از آن به‌عنوان «زخم کهنه» صنعت لرستان یاد می‌شود، سال‌هاست که تعطیل شده است، مجموعه‌ای که کارگران زیادی در آن مشغول به کار بودند و سهم خوبی در حوزه اشتغال و تولید لرستان بر عهده داشت.

متأسفانه این کارخانه بعد از واگذاری به بخش خصوصی دچار مشکلات متعددی شد و همین امر موجب تعطیلی و از کار بیکار شدن بیش از دو هزار کارگر آن شد.

در سال‌های اخیر پیگیری برای احیای این مجموعه صنعتی از سوی برخی از مسئولان لرستان در دستور کار قرار گرفت، یکی از روش‌هایی که برای احیا و فعالیت مجدد این مجموعه در دستور کار قرار گرفت، تبدیل‌شدن آن به منطقه ویژه اقتصادی بود، موضوعی که علی‌رغم وعده‌های مسئولان همچنان عملیاتی نشده است.

امروز معاون اجرایی رئیس‌جمهور از این مجموعه بازدید و بر لزوم تعیین تکلیف این مجموعه تأکید کرد.

سرمایه‌گذار اراده‌ای برای احیای مجموعه ندارد

بهمن جعفری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در جریان بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از این مجموعه، اظهار داشت: بر اساس اعلام کارشناسان با یک بازسازی و از طریق تعدادی دستگاه جدید، امکان تولید در این مجموعه وجود دارد تا به نقطه سربه‌سر برسد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ با حضور رئیس‌جمهوری و سفر دولت سیزدهم به لرستان مصوبه‌ای مبنی بر اینکه بانک‌هایی که طلب از این مجموعه دارند، با شرکت «آتیه دماوند» یک کنسرسیوم تشکیل و نسبت به تأمین منابع مالی آن اقدام کنند تا مجموعه احیا شود، گفت: از طرف دیگر، مجوزی از قبل باتوجه‌به مصوبات مجلس در قالب لایحه‌ای که دولت به مجلس داده بود، تصمیم بر این شد که این مجموعه در بین مناطق ویژه اقتصادی قرار گیرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، ادامه داد: با حضور کارشناسان مجمع تشخیص مصلح نظام، این مجموعه به‌عنوان منطقه ویژه اقتصادی معرفی شد، استاندار وقت و معاونت اقتصادی ایشان بالغ بر ۵۰ جلسه دراین‌رابطه برگزار تا این مصوبه دولت عملیاتی شود.

جعفری، تصریح کرد: تأکید استاندار سابق نیز بر این بود که در صورت احیای این واحد، مجموعه را برای تبدیل به منطقه ویژه اقتصادی معرفی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه شرکت آتیه دماوند ۸۷ درصد سهام این مجموعه را دارد؛ اما اراده‌ای از سوی این شرکت برای احیای مجموعه وجود نداشت، گفت: در این راستا استاندار سابق تأکید کردند که مجموعه به بخش خصوصی واگذار شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، گفت: در راستای واگذاری به بخش خصوصی هم این مجموعه چون تعطیل شده بود و هیچ مجمع‌عمومی سالانه‌ای هم برایش تشکیل نشده بود، فاقد صورت‌های مالی بود، گفت: به همین دلیل برای شرکت حسابرس ویژه انتخاب شد، تمامی دارایی‌ها و بدهی‌های شرکت احصا شد، در نهایت توسط کارشناسان رسمی دادگستری ارزش‌گذاری شد.

مجموعه باید به بخش خصوصی واگذار شود

جعفری، بیان داشت: مبلغ این مجموعه نیز دو هزار میلیارد تومان تعیین شد، دو مرحله مزایده نیز در نیمه دوم ۱۴۰۲ برگزار شد که سرمایه‌گذاران برای آن مراجعه نکردند، این در حالی است که اطلاع‌رسانی به هلدینگ‌های بزرگ، انجمن صنعت نساجی کشور و… صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ جلسه ستاد تسهیل را برگزار و یکی از بدهی‌های این مجموعه مبلغ ۵۳ میلیارد تومان به تأمین اجتماعی بود که ۲۹ میلیارد تومان تخفیف گرفتند و قرار شد که ۲۴ میلیارد تومان دیگر را تسویه کنند، افزود: از این مبلغ هم دو قسط یک میلیاردتومانی مانده و در صورت پرداخت عملاً دیگر بدهی با تأمین اجتماعی نخواهد داشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، تصریح کرد: در حوزه مالیات نیز ۱۴.۶ میلیارد تومان بدهی داشت که در ستاد تسهیل مصوب شد و ۱۰ میلیارد تومان آن بخشوده شد و چهار میلیارد ماند که از سوی شرکت آتیه دماوند تسویه شد.

جعفری، گفت: به آب منطقه‌ای هم ۹ میلیارد تومان بدهی داشت که بر اساس مصوبه ستاد تسهیل استان، هشت میلیارد تومان آن معاف و یک میلیارد تومان دیگر آن پرداخت شد، بدهی برق آن هم پرداخت شد.

وی با تأکید تاکید کرد: برخی از بانک‌ها هم از مجموعه طلب دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه الان این مجموعه در مرحله واگذاری مجدد است، گفت: شرایط واگذاری مجموعه تسهیل و به بخش خصوصی واگذار شود، الان دو بخش خصوصی متقاضی مجموعه هستند.

سرمایه‌گذار باید خودش را اثبات کند

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور در واکنش به سخنان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، اظهار داشت: برای اینکه سرمایه‌گذار اثبات کند می‌تواند بار سنگین منطقه ویژه اقتصادی را بردارد، اول خودش را ثابت کند و فعالیت خود را آغاز کند، سپس بارگذاری جدید را در این مجموعه انجام دهد.

وی گفت: روشن است که کسی با این شرایط مجموعه را خریداری نمی‌کند، علت آن هم ارزش‌گذاری دو هزار میلیاردتومانی برای مجموعه است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، افزود: نزدیک به ۹۰ درصد سهام این مجموعه از آن بانک صنعت و معدن است، اگر می‌دانستیم این موضوع را، مدیرعامل این بانک را امروز همراه خود می‌آوردیم، تا آن را تعیین تکلیف کنیم.

منصوری گفت: بااین‌وجود به نظرم مشکل مجموعه قابل‌حل است، سهام عمده این مجموعه مربوط به یک بانک است، این بانک، بانک دولت است و ملاحظات حاکمیتی را رعایت می‌کند و قابل‌حل و فصل است.

وی، افزود: با مدیرعامل این بانک در مسیر صحبت خواهم کرد که مشکل مجموعه را حل کنند.

صاحب کارخانه باید تعیین تکلیف کند

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در جریان این بازدید، تأکید کرد: شرکت آتیه دماوند باید دررابطه‌با این مجموعه به‌عنوان سهام‌دار اصلی تصمیم خود را باید بگیرد.

وی ادامه داد: این شرکت باید اعلام کند که می‌خواهد این مجموعه را واگذار کند یا نه دلیل اینکه نمی‌تواند مجموعه را فعال و احیا کند را اثبات کند، اگر نمی‌تواند فعال کند ما باید دنبال بخش خصوصی برویم و راه‌های دیگر را طی کنیم.

استاندار لرستان، تأکید کرد: شرکتی که صاحب کارخانه است و باید تعیین تکلیف کند.

کد خبر 6099474

دیگر خبرها

  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین از ۳ خودرو در ارومیه
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • افشاگری در خصوص حواله‌های خودرو در استقلال و قرادادهایی که نجومی شد | اتهام به فرشید سمیعی و علی خطیر
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد