Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@01:35:14 GMT

علت فرسوده شدن باتری ماشین

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۳۵۰۴

علت فرسوده شدن باتری ماشین

ایسنا/قزوین عمر مفید باتری خودرو، در صورت رعایت شرایط مناسب نگهداری آن حدوداً ۲.۵ الی ۳ سال است. در واقع منظور از عمر مفید باتری ماشین این است که باتری انرژی لازم برای روشنایی، استارت زدن و تأمین برق قطعات برقی خودرو که انرژی الکتریکی زیادی هم نیاز دارند را به راحتی فراهم می‌کند.

بنا بر اعلام امداد باتری، زمانی که سیستم شارژ خود و یا همان دینام خودرو فعال نیست و موتور ماشین روشن نیست، باتری می‌تواند انرژی مورد نیاز خودرو را فراهم سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از علت‌های فرسوده شدن باتری خودرو، دمای بیش از حد بالا موتور است. به این شکل که طول عمر باتری به ریزش مواد صفحات باتری که در زمان شارژ و د شارژ اتفاق می افتد، بستگی دارد که گرمای زیاد، این مقدار ریزش صفحات را افزایش می‌دهد و باعث ایجاد اتصال کوتاه به دلیل تشکیل رسوب می‌شود.

به این شکل که بر اثر گرمای زیاد تولید شده توسط موتور، صفحات سربی داخل باتری فرسوده می‌شود و در صورت تداوم ارتباط آن‌ها با یک دیگر قطع شده است و دیگر ولتاز و آمپراژ تولیدی توسط باتری، استاندارد نخواهد بود. این اتفاق را به این صورت می‌توان تحلیل کرد که بر اثر گرمای زیاد و از بین رفتن سرب‌های صفحات و ریزش آن‌ها به کف باتری و در نتیجه رسوب مقدار زیادی سرب انباشته شده بین صفحات باتری، اتصال کوتاه پدید می‌آید و به اصطلاح باتری صفحه قطع می‌کند.

به طور مثال اگر باتری پراید در این حالت دارای استوانه اندیکیتور یا همان چشمی نشان دهنده میزان شارژ باتری باشد، رنگ این چشمی سبز خواهد بود، به عبارتی باتری خودرو شارژ لازم را انباشته دارد اما ولتاژ کافی جهت چرخاندن اتومات استارت را ندارد که در بین باتری‌های موجو در بازار باتری اوربیتال دارای این چشمی‌ها است.

در واقع همان قدر که هوای بسیار گرم تأثیر منفی بر روی باتری خودرو می‌گذارد، هوای بسیار سرد نیز تأثیر منفی بر روی باتری دارد.

به عنوان مثال گرم شدن باتری سمند علاوه بر بالا بودن دمای محیط دلایل دیگری نیز دارد مانند گرم شدن خود باتری خودرو که بسیار خطرناک هست. اگر رگولاتور دینام نتواند کارش را انجام دهد، ژنراتور ولتاژ زیادی را به باتری ارسال می‌کند و باعث گرم شدن بیش از حد باتری می‌شود که در پی این اتفاق اگر محلول الکترولیت باتری به نقطه جوش برسد، باتری بوی نا مطبوعی از خود متساعد می‌کند.

در صورت گرم شدن باتری به چند نکته باید توجه کنید: ۱. خودرو را خاموش کنید ۲. بعد از پایین آمدن دمای باطری، ماشین را ۲۴ ساعت خاموش نگه دارید ۳. با رعایت نکات ایمنی (استفاده از عینک و دستکش) کابل منفی باتری خودرو را از آن جدا کنید.

در صورت خراب شدن باتری اوربیتال پریمیوم و داشتن زمان گارانتی می‌توانید از نمایندگی‌های باتری‌های سپاهان باتری بخواهید تا ایراد باتری ماشین شما را حل کنند.

همچنین باتری اوربیتال EFB نیز دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند گه شما می‌توانید از خدمات گارانتی در مدت زمان آن استفاده کنید.

یکی دیگر از دلایل فرسودگی باتری خودروها، سولفاته شدن آن‌ها است. زمانی که باتری بیشتر از ۴ الی ۶ ماه انبار شود و یا در طولانی مدت بر روی خودرو نصب باشد باطری سولفاته می‌شود.

به این شکل که غلظت اسید سولفوریک محلول الکترولیت داخل باتری بیش‌تر از مقدار آب داخل الکترولیت است و این ساکن بودن باعث ته نشین شدن اسید می‌شود و کف باتری مقدار غلظت اسید افزایش پیدا می‌کند و در نتیجه میزان خورندگی صفحات افزایش پیدا می‌کند و سولفاته ایجاد می‌شود.

شما می‌توانید در صورت بروز هر یک از مشکلات نام برده شده در توضیحات بالا، با کارشناسان ما تماس حاصل کند و در صورت داشتن گارانتی، از نمایندگی باتری اوربیتال خدمات باتری را دریافت کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خرید اینترنتی باتری خودرو باتری اوربیتال باتری خودرو شدن باتری گرم شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۳۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • عرضه نقدی ریسپکت ۲ در طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده
  • عرضه نقدی ریسپکت ۲ در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
  • خدمات ویژه امداد کرمان موتور
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده + جزئیات
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده +جدول
  • علت خوابیدن باتری موتور طرح کلیک چیست و راهنمای کامل تعویض باتری طرح کلیک
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)