Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@00:50:23 GMT

وجود ۷۶۵ دستگاه کمباین فرسوده در همدان

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۵۶۶۵۲

وجود ۷۶۵ دستگاه کمباین فرسوده در همدان

ایسنا/همدان رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی همدان با اشاره به وجود ماشین‌آلات کشاورزی فرسوده در این استان، گفت: در حال حاضر ۳۱۹۸ دستگاه تراکتور و ۱۵۳۰ دستگاه کمباین درسطح استان فعال بوده که از این تعداد ۱۴۵۰ دستگاه تراکتور عمر بالای ۲۰سال و ۷۶۵ دستگاه کمباین فرسوده‌ هستند.

 مهدی جهانگیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تعداد تراکتور و کمباین‌های وارد شده به استان، افزود: سالانه به‌طور متوسط ۱۱۰۰ دستگاه تراکتور و کمباین وارد استان می‌شود به‌طوریکه درسال گذشته ۹۶۸ تراکتور و ۳۶ کمباین از طریق تسهیلات اعتباری شماره هشت وارد استان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه باتوجه به تسهیلات ارائه شده به کشاورزان برای خرید تراکتور و کمباین، تصریح کرد: کشاورزان برای دریافت تهسیلات خرید کمباین و تراکتور بایستی ابتدا به اداره مکانیزاسیون استان مراجعه کرده و مدارک لازم را ارائه داده و با بررسی همکاران ما متقاضیان در لیست دریافت تسهیلات باسود ۱۵ درصدی و باز پرداخت پنج ساله  قرار خواهند گرفت.

 جهانگیری با اشاره به استانداردهای ماشین‌های کشاورزی تولید داخل، خاطرنشان کرد: تراکتور و کمباین‌های ما در بحث نیروی محرکه نزدیک به استانداردهای جهایی بوده اما در بحث ادوات سعی داریم به استانداردهای جهانی برسیم.

رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان همدان به‌ریزش کمباین‌ها در استانیحین برداشت محصول اشاره کرد و گفت: در سال گذشته حین برداشت محصول توسط کمباین‌ها طبق آمارهای ما ۴.۳ ریزش محصول داشته‌ایم و هرچقدر ماشین‌آلات ما فرسوده باشند این ریزش بیشتر خواهد بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کارشناسان مکانیزاسیون درحین برداشت کمباین‌ها را کالیبره کرده و همچنین برای خدمات‌دهی بهتر با بخش خصوصی قردادهایی برای صدور معاینه فنی و کالیبره کردن کمباین‌ها بسته شده‌ است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مكانيزاسيون كمباين جهاد كشاورزي استانی اقتصادی تراکتور و کمباین کمباین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۶۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • دستگاه قضایی به فعال شدن ۷۸ بنگاه راکد اقتصادی در کرمان کمک کرد
  • ضدعفونی کمباین‌های مهاجر در هندیجان
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری