Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@19:26:38 GMT

۱۲ دستگاه از ماشین آلات شهرداری فرسوده است

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۹۲۷۴۶

۱۲ دستگاه از ماشین آلات شهرداری فرسوده است

شهردار داران گفت: شهرداری داران ۱۵ دستگاه ماشین آلات دارد که ۱۲ دستگاه علاوه بر فرسودگی فاقد سند و مدرک و برگه تردد است.

ابراهیم گوگونانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شهرداری داران ۱۵ دستگاه ماشین آلات دارد که ۱۲ دستگاه فرسوده و دارای قدمت بیش از ۳۰ سال است که ماهانه ۸۰ میلیون تومان بابت نگهداری، تعمیرات و خرید تجهیزات یدکی پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ماشین آلات شهرداری علاوه بر فرسودگی فاقد سند و مدارک و برگ تردد است که به عنوان یک منبع درآمد پایدار برای شهرداری قابل استفاده نیست.

شهردار داران ادامه داد: در این شهر در کار جمع‌آوری زباله و نخاله‌های ساختمانی و نظافت شهری نیاز به ماشین آلاتی از قبیل لودر، گریدر و کامیون است که با این وجود مشکلات این شهرداری دو چندان است.

وی گفت: طبق مصوبه دولت ۳۰ درصد هزینه خرید ماشین آلات شهرداری را باید استانداری و سازمان همیاری شهرداری‌های کشور پرداخت کنند در راستای این قانون سال گذشته به منظور نوسازی ناوگان موتوری شهرداری داران اقدام کردیم، اما به دلیل بروکراسی اداری هنوز موفق به خرید نشدیم.

گوگونانی ادامه داد: اگر سال گذشته موفق به خرید ماشین آلات شده بودیم با اجرای پروژه‌های عمرانی خدمات رسانی بهتری به شهروندان انجام می‌دادیم و سال ۱۴۰۰ نیز در خرید مصالح با افزایش قیمت‌ها مواجه نبودیم.

کد خبر 502647

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فریدن شهرداری خودروي فرسوده تامين اعتبار بروکراسی اداری درآمد پايدار شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۲۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشین بنز لهجه کنی‌ها را تغییر داد! |ماجرای کدخدای پونک و ماشین‌هایش

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور :اهالی روستای کن و بسیاری از روستاهای حاشیه‌ای تهران کمتر به شهر می‌آمدند. اغلب نیازهای روزمره را در روستا مهیا می‌کردند و در مواردی خاص و یا برای فروش میوه و محصولات باغی و دامی راهی شهر یا همان مرکز پایتخت می‌شدند. به همین دلیل، مهم‌ترین وسیله حمل‌ونقل همان چهارپا بوددر چنین دورانی، بنز سفیدرنگ حاج محمد یعقوبی که به حاج محمد بالونی معروف بود، باهیبت و شکوه خاصی وارد روستا شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

این یعنی راه رفت‌وآمد به شهر هموارترو راحت‌تر شده و جوان‌ترها بیشتر از روستا خارج می‌شدند. «علیرضا یعقوبی» نوه حاج محمد بالونی می‌گوید: «پدربزرگ هیچ‌وقت حاضر نشد ماشینش را بفروشد. البته قبل از این بنز مینی‌بوس به روستا آمده بود، اما بنز سفید آلمانی ماشین‌ خاصی بود که چشم اهالی به جمالش روشن شد. پدربزرگم جوان‌های زیادی را با همین بنز به شهر می‌برد. رفت‌وآمد اهالی به شهر باعث شد تا هم لهجه کنی‌ها تغییر کند و هم امکانات شهری بیشتر وارد روستا شود.»

قصه پونکی ها و نخستین ماشین های کدخدا

روستای پونک هم جزء نخستین روستاهایی بود که مردمانش ماشین‌دار شدند. مرحوم «محمد فدایی» کدخدای پونک با خرید یک جیب نخستین ماشین را به روستا آورد. «احترام فدایی» دختر کدخدا می‌گوید: «پدر علاقه زیادی به ماشین داشت. اول جیب خرید و بعد فولکس را به روستا آورد و بعد هم شورلت معروفش که عاشقش بود.

مرحوم محمد فدایی ، آخرین کدخدای پونک در کنار ماشین معروفش

آن روزها خرید ماشین هم هزینه زیادی داشت و هم گرفتن تصدیق رانندگی مشکل بود. در مسیر جاده روستای حصارک و طرشت اتوبوسی تردد می‌کرد که به «اتوبوس توکل» معروف بود. این اتوبوس اهالی این محدوده را به شهر می‌برد، اما دیربه‌دیر می‌آمد برای همین پدرم مردم را هر جا که می‌دید سوار می‌کرد. بعدها پدرم ۲ مینی‌بوس خرید و این مینی‌بوس‌ها مسافرهای روستاهای پونک را به باغ فیض، صادقیه، سه‌راه طرشت و بعد خیابان آزادی می‌بردند.»

دختر آخرین کدخدای محله پونک خاطره تلخی از ماشین‌های آن روزگار دارد. او می‌گوید: «حاج محمدحسن پونکی که پدر مادرم بود در خیابان آزادی با ماشین تصادف و فوت می‌کند. او نخستین پونکی بود که در حادثه رانندگی درگذشت.»

روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم

کد خبر 849185 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • ماشین بنز لهجه کنی‌ها را تغییر داد! |ماجرای کدخدای پونک و ماشین‌هایش
  • خرید اقساطی ماشین ظرفشویی از الوقسطی
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • اولین ماشین علی دایی چه بود؟