Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، پیگیری سوژه فارس من با عنوان «چرا راهداری شهرستان تویسرکان ماشین آلات برف‌روبی ندارد؟» سوال مخاطبان این سامانه بود که دلیل را از مسوول راهداری جویا شدیم.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان تویسرکان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه فرسودگی ماشین‌آلات راهداری را نمی‌توانیم انکار کنیم اظهار کرد: سالانه مبالغ زیادی اعتبار برای بازسازی و تعمیر ماشین‌آلات راهداری هزینه می‌شود؛ البته طی سال‌های اخیر ۲۰ درصداز ماشین‌آلات نوسازی شده که کمک زیادی در بحث راهداری تابستانی به ویژه راهداری زمستانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم نانکلی با تاکید بر حساسیت بالای راهداری زمستانی با توجه به شرایط کوهستانی و بارش نزولات آسمانی زیاد شهرستان تویسرکان افزود: با توجه به بالا بودن متوسط بارش سالانه تویسرکان نسبت به شهرستان‌های دیگر و وجود ۱۸ گردنه برفی در شهرستان، نوسازی ماشین‌آلات راهداری ضرورت دارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر راهداری تویسرکان ۱۶ دستگاه ماشین برف روبی دارد که ۸۰ درصد آنها فرسوده هستند؛ البته این موضوع تنها مختص تویسرکان نیست و استان همدان و کل کشور را شامل می‌شود گفت: البته فرسودگی ماشین‌آلات سبب نشد که مسیرهای حوزه استحفاظی شهرستان در زمان بارش بسته باشند.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان تویسرکان با بیان اینکه زمانی تردد ماشین از مسیرهای تویسرکان به کنگاور و تویسرکان به جوکار محدود و ترافیک هم روان بود تاکید کرد: امروز ضمن  افزایش راه‌های شهرستان تویسرکان نسبت به گذشته، تردد زیاد و ترافیک هم سنگین شده است؛ اما به نسبت افزایش راه‌ها، تردد و ترافیک، ماشین آلات راهداری آنچنان که باید توسعه داده نشده است.

 وی تصریح کرد: انتظار داریم به همت مسوولان ارشد استانی و وزارتخانه ماشین آلات راهداری شهرستان تویسرکان نوسازی شود.

نانکلی در ادامه با بیان اینکه با وجود همه این‌ها تلاش جهادی و شبانه‌روزی راهداری شهرستان بر این بوده و هست که برای هیچ فردی در راه‌ها مشکلی پیش نیاید خاطرنشان کرد: بازگشایی راه‌های شهرستان در بارش سنگین برف روزهای اخیر با تلاش زیادی بدون هیچ مشکلی انجام شد؛ البته در بازگشایی راه‌های دو روستای گشانی و تیمیجان به خاطر گردنه‌های برف‌گیر برف‌روبی با دو دستگاه به دلیل عدم توان برف‌روبی ممکن نشد و سرانجام با اعزام یک دستگاه بلدوزر بازگشایی راه‌ها صورت گرفت.

وی راه‌های شهرستان تویسرکان را ۵۰۰ کیلومتر اعلام کرد و با بیان اینکه ما در بازگشایی راه‌های اصلی مشکلی نداریم گفت: همه تلاش راهداری این است که ۲۴ ساعت اول بعد از بارش راه‌ها بازگشایی شود.

رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان تویسرکان با تاکید بر اینکه سرعت‌بخشی و تسهیل خدمات‌دهی بهتر راهداری را از مزیت‌های نوسازی دستگاه‌های راهداری دانست و برف‌گیرترین گردنه‌ها را تویسرکان به جوکار، خیرآباد، دولایی و باقرآباد و در حوزه روستایی و فرعی پیرغیب، حاجی توی، فرسفج معرفی کرد و گفت: گردنه‌های منطقه خرم رود با توجه به شرایط جغرافیایی آن زیاد و بارش هم زیاد است.

انتهای پیام/89010

منبع: فارس

کلیدواژه: گردنه های برف گیر ماشین آلات فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۴۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نخستین گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی و وزارت راه و شهرسازی متشکل از بازآفرینی شهری، مسکن و راه روستایی که با مشارکت سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، گفت: دوره‌های مختلف بازآفرینی شهری در حوزه اطلاع‌رسانی، ترغیب مردم به بازآفرینی شهری، مشارکت مردم برای نوسازی بافت‌های فرسوده، چگونگی دریافت پروانه نوسازی و چگونگی دریافت حمایت‌های مالی برای گروه‌های جهادی برگزار شد.

وی بیان کرد: مقرر است تا از فردا این دوره‌های آموزشی از سوی گروه‌های جهادی در ۳۱ استان و ۴۵۰ شهرستان تکرار شود و مردم با حقوق خود در بافت‌های فرسوده آشنا شوند و اقدام به نوسازی کنند. با برگزاری این همایش و دوره‌های تخصصی انتظار داریم تا از فردا بسیج سازندگی، گروه‌های معین خود را به ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها معرفی کند تا ۵ رزمایش تا مهرماه امسال در همکاری با گروه‌های جهادی برگزار شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا شعار سال محقق و از ظرفیت‌های مردمی برای نوسازی بهره کافی گرفته شود.

کد خبر 6098536 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • صنعت نساجی یزد بازسازی ‌و نوسازی می‌شود
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • بارش برف در گردنه ژالانه + فیلم
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا