Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سیامک حاج سید جوادی مشاور بین المللی انجمن سنگ ایران و تحلیلگر بازار‌های جهانی امشب ۷ بهمن ماه با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری به بررسی وضعیت صنعت سنگ و معادن کشور پرداخت.

جوادی مشاور انجمن سنگ ایران با اشاره به اینکه ۵۰ درصد معادن سنگ تعطیل شده اند و۵۰ درصد دیگر هم با نصف ظرفیت استخراج دارند گفت: وقتی صحبت از برنامه استراتژیک می‌کنیم حداقل باید ۲۰ سال آینده را ببینیم و آینده‌پژوهی داشته باشیم و همچنین اوضاع را بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه دو میلیارد دلار تجارت از سوی رقبای اصلی در بازار جهانی داریم افزود: ترکیه به ۲ و نیم میلیون تن صادرات بعد از ۳۰ سال رسیده است لذا ما نمی‌توانیم بگوییم که می‌خواهیم ظرف ۴ سال به ۱۴۰ میلیون متر مربع دست پیدا کنیم.

مشاور انجمن سنگ ایران گفت: معضل بزرگ معادن سنگ کشور در حال حاضر تامین ماشین آلات سنگین و از آن بزرگتر هزینه‌های تعمیرات و لوازم یدکی ماشین آلات است که بسیار سرسام آور شده و این موضوع به نوبه خود چالش مهمی محسوب می‌شود.

او خاطرنشان کرد: در هیچ جای دنیا یک سرمایه‌گذار و یا یک معدن دار وقتی می‌خواهد شروع به فعالیت کند، از صفر تا صد کار را خودش انجام نمی‌دهد، لذا باید امکانات و تسهیلات مالی ارائه شود.

جوادی با اشاره به اینکه عمر ماشین آلات سنگین در معادن سنگ ساختمانی حداقل ۱۰ سال است افزود: اگر تخصیص ارز داده شود و حمایت‌های وزارتخانه پشت قضیه باشد و گمرکات همکاری لازم را داشته باشند، به راحتی می‌توان با درآمدی که از استخراج معدن به دست می‌آید، تمام بدهی‌ها را پرداخت کرد و به ارزش افزوده رسید.

مشاور انجمن سنگ ایران اظهار کرد: سرمایه گذاری در بخش ماشین آلات معدن سنگ آهن، معادن بزرگ سرب و روی بسیار بالاست، ولی معادن سنگ در اسکیل کوچک است، لذا با یک لودر و بیل مکانیکی می‌توان کار را آغاز کرد، به معادنی که پتانسیل صادرات دارند اگر این ماشین آلات را بدهیم، معدن کاران می‌توانند ظرفیتشان را به دوبرابر برسانند.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معدن سنگ معادن کشور انجمن سنگ ایران ماشین آلات معادن سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۲۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­رئیس زاده در کنگره انجمن رادیولوژی ایران افزود: متاسفانه حکمرانی مشخص و شفافی در نظام سلامت نداریم. تکلیف مان با بیمارستان‌های دولتی، بخش خصوصی، هیات علمی، پزشکان عمومی، رزیدنت‌ها و... شفاف نیست. اگر هم قوانینی هست، مربوط به سه چهار دهه قبل است که با هدف حکمرانی حوزه سلامت نیازمند بازنگری و شفاف سازی است. وی تصریح کرد: سهم سلامت در تولید ناخالص ملی به دلیل در اولویت نبودن بخش سلامت از یک سو و از سوی دیگر شرایط اقتصادی کشور به شدت افت کرده است. همچنین تعرفه‌های دستوری و سیاست گذاری‌های نادرست در حوزه مالی سلامت از چالش‌های جدی در حوزه پزشکی کشور است. رئیس زاده ادامه داد: اسناد بالا دستی به خصوص سیاست‌های کلی سلامت ابلاغیه مقام رهبری در سال ۱۳۹۳ تاکنون اجرایی نشده است که این امر یکی از چالش‌های پیش روی ماست. وی از دیگر چالش‌های عرصه پزشکی کشور را نبود قانون در برخورد با مداخلات غیر مجاز در حوزه سلامت برشمرد که این مساله نه تنها سلام ت افراد را به خطر انداخته که امنیت شغلی پزشکان را نیز به طور جدی در معرض تهدید قرار داده است. رئیس سازمان نظام پزشکی کشورگفت: چالش دیگر در حوزه پزشکی تکثر مراجعی است که افراد می‌توانند از پزشک شکایت کنند. مراجعی مثل پزشکی قانونی، نظام پزشکی و دادسرای جامعه پزشکی. همچنین صدور احکام حبس برای پزشکان که این امر برخلاف رویه معمولی است که روسای قوه قضاییه برای جایگزین حبس درخواست کرده اند. وی از شفاف نبودن سیستم دریافت مالیات از جامعه پزشکی، مهاجرت‌های شغلی و جغرافیایی و خالی ماندن برخی از رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی به عنوان دیگر چالش‌های جامعه پزشکی نام برد و ادامه داد: اولویت ما در درجه نخست ممانعت از هجمه‌ها به جامعه پزشکی و در درجه بعدی اقتصاد سلامت است که در حال پی گیری این موارد هستیم. رئیس زاده افزود: انجمن رادیولوژی ایران یکی از انجمن‌هایی است که کمترین چالش را با آن داریم و در واقع شکایتی از این انجمن در سازمان نظام پزشکی کشور نداریم. این انجمن همچنین از روابط درون رشته‌ای بسیار خوبی برخوردار است. از سوی دیگر به لحاظ پیشرفت‌های تکنولوژیک و تکنیکال جزو انجمن‌های پزشکی موفق به شمار می‌رود که رادیولوژیست‌ها در آن با آخرین روش‌های جدید تشخیصی و مداخله‌ای در کشور به مردم خدمت می‌کنند. وی ادامه داد: به لحاظ تکنیکی با علم روز دنیا برابر هستیم و به لحاظ تجهیزات هم کمبود عمده‌ای نداریم. جامعه رادیولوژی ما پیشرفت‌های خوبی همپای پیشرفت‌های رادیولوژی در دنیا داشته است. در این مراسم دکتر محمد علی کریمی به نمایندگی از طرف انجمن رادیولوژی ایران خواستار حذف هشتک و یکسان سازی تعرفه‌های رادیولوژی با سایر رشته‌ها تا زمان عملیاتی شدن آن شد. سی و نهمین کنگره ساالنه انجمن رادیولوژی ایران که با هدف ارایه جدیدترین دستاورد‌های در زمینه رادیولوژی نوین و هوش مصنوعی روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران آغاز به کار کرد تا روز ۲۱ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین