Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان با مدیران دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی در استان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ روز گذشته جلسه اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان با مدیران دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی در استان برگزار شد.

شهباز حسن‌پور با بیان اینکه معضل بیکاری جامعه را تهدید می‌کند و باید به سرعت برای آن چاره‌اندیشی شود، گفت: ماهیانه اشتغال استان کرمان را رصد می‌کنم و میزان اشتغال کشاورزی استان مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود 5 میلیون بیکار در کشور/ کاشت گندم با توجه به کم آبی استان، به صلاح نیست

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان با تأکید بر اینکه حدود پنج میلیون نفر بیکار در کشور داریم که این مسئله خطر جدی است، عنوان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند "بایستی 10 برابر وضعیت فعلی کار کنید تا مشکلات مردم برطرف شود".

ذبیح‌الله اعظمی در ادامه با اشاره به اینکه  طرح دو فوریتی خرید محصولات کشاورزی، از مجلس شورای اسلامی به شورای نگهبان ارسال شده است، ابراز کرد:  کاشت گندم در استان کرمان به صلاح نیست چرا که با مشکل شدید کم‌آبی در استان روبه‌رو هستیم.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس با بیان اینکه جهش تولید با افزایش قیمت نهاده‌های گران قیمت صورت نمی گیرد، اظهار کرد: متأسفانه کشاورزان ما در تأمین تضامین بانکی مشکلات دارند و خیلی از کشاورزان نمی‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

تولید 350 هزار تن خرما در استان/ مسئولان اجرایی نیازهای بخش کشاورزی استان را جدی بگیرند

وی با اشاره به اینکه حدود 350 هزار تن خرما در استان تولید می‌شود، تصریح کرد: متأسفانه تاکنون نتوانستیم ارزش افزوده خوبی برای این محصول کشاورزی در استان ایجاد کنیم و کشاورزان ما همچنان مشکلاتی در این حوزه دارند.

اعظمی با تأکید بر اینکه آبخیزداری و آبخوان داری صحیح در استان کرمان باعث افزایش آب قنات‌ها می‌شود، گفت:  0.7 متر از آب‌های زیرزمینی استان بیشتر استفاده می‌شود که این مسئله یک تهدید برای آینده است.

عفت شریعتی با بیان اینکه نارضایتی کشاورزان استان در زمینه کمبود سم، کود و ماشین‌آلات کشاورزی قابل توجه است، عنوان کرد: مسئولان امور اجرایی باید نیازهای بخش کشاورزی استان کرمان را جدی بگیرند؛ در سال گذشته پسته استان بر روی دست کشاورز ماند و نتوانستند به موقع این محصول را در بازار عرضه کنند.

کرمان؛ دومین استان عشایری کشور/ روستا نشینی 43 درصد جمعیت استان

نماینده مردم شهرستان‌های زرند و کوهبنان در مجلس با اشاره به اینکه جلسات جدی و جهادی مشترک با مسئولان وزارت نیرو و جهاد کشاورزی لازم است، خاطر نشان کرد: باید با بیان مسائل تخصصی مشکلات کشاورزان در زمینه آب حل شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین موسی غضنفرآبادی نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس تأکید کرد: قیمت نهاده‌های دامی افزایش پیدا کرده و دولت باید به کمک دامداران بیاید.

عباس سعیدی با اشاره به اینکه 43 درصد جمعیت استان روستانشین هستند و دومین استان عشایری کشور هستیم، گفت: 5 درصد اراضی استان کرمان کشاورزی است و 6.5 میلیون تن حجم تولیدات محصولات کشاورزی استان کرمان در سال است.

33 درصد جمعیت استان در بخش کشاورزی هستند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه ارزش تولیدات محصولات کشاورزی استان کرمان بیش از 45 هزار میلیارد تومان در حدود چند ماه گذشته بوده است، گفت:  33 درصد از جمعیت استان شاغل بخش کشاورزی هستند و سطح زیر کشت گلخانه‌ای استان کرمان به جز منطقه جنوب طی هفت سال گذشته از 60 هکتار به 258 هکتار افزایش پیدا کرده است.

این مقام مسئول ادامه داد:هزینه احداث گلخانه به شدت افزایش پیدا کرده است و حتما نیازمند تسهیلات بانکی و تضامین بانکی بزرگ‌ترین مشکل کشاورزان در دریافت تسهیلات بانکی است.

سعیدی با بیان اینکه خرده مالکی از مشکلات اصلی پیش روی توسعه سیستم‌های نوین آبیاری در استان است، اظهار کرد:  از سال 93 تاکنون 47 هزار و 500 هکتار از اراضی استان کرمان به جز منطقه جنوب به سیستم آبیاری نوین تجهیز شده اند.

هزار نفر متقاضی خرید تراکتور هستند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر 90 هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی استان کرمان به جز منطقه جنوب مجهز به سیستم‌های آبیاری نوین است، عنوان کرد:6 هزار هکتار آبیاری تیپ در مزارع ذرت، کلزا و گندم استان به جز منطقه جنوب انجام شده است که حدود 70 درصد مصرف آب را کاهش می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه تولید گندم استان با وجود اینکه سطح زیر کشت را کاهش داده‌ایم افزایش پیدا کرده است، ابراز کرد: در حال حاضر با دانش‌افزایی کشاورز به تولید 162 هزار تن گندم در شمال استان کرمان رسیده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه به منظور اجرای آبیاری تحت فشار در استان هیچ محدودیتی نداریم چرا که استان با کم‌آبی روبه‌رو است، گفت: در هفت سال گذشته بیش از 5 هزار و 600 تراکتور وارد استان شده است؛  در حال حاضر قیمت تراکتور افزایش پیدا کرده و مشکلات زیادی در این زمینه داریم که تسهیلات در نظر گرفته شده با قیمت تراکتور مطابقت ندارد و در حال حاضر هزار نفر متقاضی خرید تراکتور داریم.

فرسوده بودن ماشین‌آلات کشاورزی استان راندمان تولید را کاهش می دهد

سعیدی تأکید کرد:  ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی استان کرمان به شدت فرسوده است تصریح کرد: فرسوده بودن ماشین‌آلات کشاورزی در نهایت راندمان تولید را کاهش می‌دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان ابراز کرد: آفت کشاورزی در استان تحت کنترل است و اجرای طرح کنترل آفات کلیدی از جمله زنجیره خرما، کرم خراط، مگس مدیترانه‌ای و ملخ در دستور کار است و  اعتبارات استانی پاسخگوی این نیاز بخش کشاورزی استان نیست و مشکلات زیادی در این حوزه وجود دارد.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه تمام فروشندگی‌های سم و کود در استان کرمان ساماندهی شده‌اند، تصریح کرد: ظرفیت سردخانه‌های شمال استان 163 هزار تن افزایش پیدا کرده است و محدودیتی برای توسعه سردخانه‌ها در شهرهای شمالی استان کرمان نداریم.

وجود 100 هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان/ 80 درصد جوجه ریزی مرغ استان توسط تعاونی کشاورزی انجام می شود

مهدی رجبی‌زاده با اشاره به اینکه ۱۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان کرمان داریم که اراضی آنها ملی قلمداد می‌شود، عنوان کرد:  10و نیم میلیون هکتار حوزه آبخیز منابع طبیعی شمال استان کرمان است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان ادامه داد: 3 میلیارد مترمکعب روان آب داریم که در سال گذشته 470 میلیون مترمکعب آن مدیریت شده است و با کارهای آبخیزداری، ذخیره سفره زیرزمینی را از 30 میلیون مترمکعب به 180 میلیون مترمکعب رسانده‌ایم.

رضا محمدحسینی در این جلسه با بیان اینکه تعاون روستایی برای بهره‌وری کشاورزی در استان اقدامات خوبی انجام داده، اظهار کرد: در اشتغال و تأمین نهاده‌های دامی اثرگذار بوده است.

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان با اشاره به اینکه حمایت تعاونی‌های کشاورزی می‌تواند در توسعه بخش کشاورزی مفید باشد، خاطر نشان کرد: 80 درصد جوجه‌ریزی مرغ استان کرمان توسط تعاونی‌های کشاورزی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: افزایش پیدا کرده کشاورزی استان کرمان ماشین آلات کشاورزی کشاورزی در استان شمال استان کرمان استان کرمان استان کرمان استان کرمان کاهش می دهد جهاد کشاورزی جمعیت استان بخش کشاورزی حال حاضر سال گذشته هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۵۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«حسین غیاثی» از حوزه انتخابیه شبستر به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

من به طور مستقل وارد انتخابات شده‌ام، خط قرمز من مردم و نظام جمهوری اسلامی است که برای رفاه مردم و بهتر نمودن شرایط معیشتی مردم تلاش خواهم نمود.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مهمترین موضوع مبحث اقتصاد و معیشت مردم است. اقتصاد و معیشت رابطه مستقیمی با افرایش یا کاهش ازدواج و طلاق، استرس و آرامش، پیشگیری و درمان بیماری، بداخلاقی و شلوغی و کاهش، مراجعات به دادگاه‌ها دارد.

راه حل در تقویت تولید است (تولید در هر بخش کشاورزی و صنعت و دامپروری و …) رونق تولید با رونق صادرات محصولات غیرنفتی رابطه مستقیم دارد. برای بهبود صادرات باید موانع را برداریم که عمده ترین آن رفع تعهدات ارزی صادر گنندگان می‌باشد که متأسفانه تیشه به ریشه صادرات و تولید وارد کرده است.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

اولویت من با توجه به شغل اکثریت اهالی کمیسیون کشاورزی یا کمسیون صنایع خواهد بود.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

۱. خشک شدن دریاچه ارومیه
۲. کیفیت پایین خدمات بهداشت و درمان
۳. جاده‌های مواصلاتی
۴. مشکلات کم آبی در حوزه شرب و کشاورزی

کد خبر 6099508

دیگر خبرها

  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین