Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، «علی اصغر حمیدی‌فر» روز دوشنبه با بیان این مطلب افزود: پاسخ به نیاز داخلی و صدور محصولات از برنامه‌های مهم این شرکت است که با پیشرفت مناسبی در حال انجام است.

وی با بیان اینکه ۲۳۰ دستگاه کمباین برداشت غلات از ابتدای سال جاری تاکنون در این شرکت تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی شده است، اظهار داشت: قیمت هر دستگاه از این کمباین ها بیش از سه میلیارد و ۲۰۰  میلیون ریال برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۱۱۳ دستگاه «بیلر» مدل ۳۴۹ و ۸۶ دستگاه «بیلر» ۳۵۱ نیز امسال در شرکت کمباین سازی اراک تولید شده است که قیمت هر دستگاه از این محصولات ۳۹۰ و ۴۱۰ میلیون ریال برآورد می شود.

مدیرعامل کمباین سازی ایران (اراک) بیان اینکه بیش از هفت هزار دستگاه کمباین فرسوده در کشور وجود دارد، اظهار کرد: جایگزینی این تجهیزات فرسوده برای جلوگیری از هدررفت محصول از مباحت مورد تاکید دولت یازدهم و از بندهای برنامه پنجم توسعه است.

حمیدی‌فر بیان کرد: کمباین های فرسوده سالانه بیش از ۸۸۰ هزار تن ریزش و هدر رفت جو و گندم دارند که این مهم  ضرورت نوسازی آن‌ها را  دوچندان کرده است.

وی تاکید کرد: جایگزینی کمباین های فرسوده نیازمند اعطای تسهیلات با بهره پایین به کشاورزان است و این مهم علاوه بر جلوگیری از هدررفت محصولات برای این شرکت نیز کارسازی کرده و تثبیت اشتغال را در پی دارد.

مدیرعامل کمباین سازی ایران (اراک) بیان کرد: شرایط خطوط تولید این شرکت مطلوب است و پرداختی های کارگران نیز به روز و بدون معوقه صورت می گیرد.

شرکت کمباین سازی ایران سال ۱۳۴۸ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی شهرستان تهران به نام شرکت جانساز (سهامی خاص) به ثبت رسید و در سال‌ های ۱۳۴۹ و ۱۳۶۱ به ترتیب با عناوین «ایران جان دیر» و «کمباین ‌سازی ایران» تغییر نام داشته است.

در سال ۱۳۸۴ بر اساس اجرای قانون خصوصی سازی ۵۳ درصد از سهام این شرکت به آستان قدس رضوی واگذار شد و در سال ۱۳۹۲ نیز این آستان مقدس با پرداخت ۴۰۰ میلیارد ریال سهام خود را به ۷۵ درصد افزایش داد.

کد خبر 465433 برچسب‌ها استان مرکزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۲۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، سامانه جامع تجارت اعلام کرد که درج شناسه‌کالا جهت ثبت‌سفارش ردیف تعرفه‌های اعلام شده در این سامانه در حوزه صنایع «شیمیایی و پلیمری»، «معدنی» و «ماشین آلات و تجهیزات» الزامی شده است.

بر این اساس در حال حاضر امکان اخذ شناسه‌کالا برای کالاهای ذیل این تعرفه‌ها فراهم شده است.

در این اطلاعیه همچنین اشاره شده که کاربران برای مشاهده سرفصل‌های کالایی مرتبط با هر تعرفه، لازم است به مسیر «عملیات شناسه کالا> ثبت کالای جدید> فرم انتخاب سرفصل» در سامانه جامع تجارت مراجعه کنند و اگر کالایی ذیل این تعرفه وجود دارد که امکان اخذ شناسه کالا برای آن فراهم نشده، باید از طریق گزینه «ثبت و پیگیری مشکل» در سامانه جامع تجارت، گروه شناسه کالا، شاخه درخواست ایجاد سرفصل کالا با موضوع ایجاد سرفصل در تعرفه دارای الزام شناسه کالا را به واحد پشتیبانی سامانه ارسال کنند.

الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش صنایع شیمیایی و پلیمری

‌الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش صنایع معدنی

الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش صنایع ماشین آلات و تجهیزات

کد خبر 6100306 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ضدعفونی کمباین‌های مهاجر در هندیجان
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین